Sabri Sarıoğlu imzayı attı

Sabri Sarıoğlu imzayı attı

Galatasaray'dan aldığı parayla dikkat çeken Sabri Sarıoğlu, feda dedi, indirime gitti imzayı attı.

Sarı-kırmızılı ekibin emektar isimlerinden olan Sabri Sarıoğlu da 'feda’ dedi ve Galatasaray’da kaldı. Aylar önce alınan ‘Sabri ile devam’ kararı dün resmiyete döküldü ve imzalar atıldı.

1 yıllık sözleşmeye imza atan Sabri de aynı Hamit gibi ‘feda’ dedi. Geçen yıl 1.6 milyon Euro (4.8 milyon TL) garanti ücret karşılığında oynayan Sabri bu sene 350 bin Euro’luk indirime gitti. Sabri Sarıoğlu 1 milyon 250 bin Euro karşılığında nikah tazeledi. Sabri’nin fedakarlığı 350 bin değil, 550 bin Euro (yaklaşık 1.7 milyon TL) oldu. Geçen yıl 43 maçta oynayan Reis, bu 600 bin TL’lik bonus ile G.Saray’dan 5.4 milyon TL garanti para aldı. Sabri bu sezon maç başınada da ‘feda’ dedi.

ASLAN KAZANAMAZSA O DA KAZANAMAZ

1 yıllık kontrata imza atan Sabri yaptığı önemli indirimin yanı sıra Galatasaray yönetimin isteği üzerine ‘maç başı ücreti’ sisteminden vazgeçti. Sabri’ye de G.Saray yönetimi Hamit ve Serdar Aziz de olduğu gibi puan başı uygulamasını kontratına dahil etti.

Sabri, önümüzdeki sezon puan başına 5 bin Euro alacak. Sabri’inin oynadığı maçlarda Galatasaray kazanırsa tecrübeli oyuncu 15 bin Euro alacak. Puan alamazsa Sabri maç başı ücreti almayacak.