Rubin Kazan'ı karıştıran jokey

Rubin Kazan'ı karıştıran jokey

Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan'da ortalık karıştı.

Kazan belediye başkanının 20 yaşındaki jokey oğlunun genel direktörlüğe getirildiği belirtildi, Rubin Kazan çalıştığını doğruladı ancak genel direktör olmadığını savundu.

Çıkan haberlere göre Kazan kentinin belediye başkanı İlsur Metshin, hukuk öğrencisi oğlunu takımın genel direktörlüğüne getirdi.

20 yaşındaki Metshin Jr'nin takımdaki yabancı futbolcularla yerli futbolcular arasındaki ilişkiden sorumlu olacağı, bu grupların aralarında iletişimi koordine edeceği belirtildi. Fakültedeki eğitimine devam eden başkanın oğlunun akıcı İngilizcesi olduğu, böylece son dönemde kulüpte baş gösteren sıkıntıyı çözebileceği aktarıldı.

Hukuk departmanına alındı

Aynı zamanda 17 yaşından bu yana profesyonel jokey olan Mashin Jr'nin genç yaşında böyle bir göreve getirilmesi tepki çekti. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada hem doğrulama hem de bir yalanlama geçildi.

Belediye başkanının oğlunun kulüp bünyesinde görev yaptığı belirtilirken, bunun iddia edildiği gibi genel direktörlük değil, hukuk işleriyle ilgili bir birim olduğu açıklığa kavuşturuldu. Ancak gelen tepkilerin ardından genel direktörlük görevinin askıya alınmış olabileceği yorumları da yapıldı.