Ronaldo'yu M.United'a Ferguson getirecek !

Ronaldo'yu M.United'a Ferguson getirecek !
Güncelleme:

Ronaldo'yu Ronaldo yapan isim Alex Ferguson transfer için devreye girdi, eski öğrencisine 'Manchester'a dön' önerisinde bulundu

Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a transfer olacağı söylentileri gündemdeki yerini korurken, İngiltere'de çarpıcı bir gelişme meydana geldi. Ronaldo'yu Ronaldo yapan adam olarak bilinen Sir Alex Ferguson'un, eski öğrencisine konuyla ilgili öneride bulunduğu ortaya çıktı.
 
Manchester United kulübünün eski teknik direktöründen, bu transfer için Portekizli yıldızı ikna etmesi için ricada bulunduğu bildirildi. Bunun üzerine İskoç futbol adamının oyuncuyla temasa geçerek, Kırmızı Şeytanlar'a dönmesi yönünde telkinde bulunduğu belirtildi.
 
Her ne kadar Ronaldo, "Madrid'de mutluyum" açıklaması yapsa da, bu sezon Angel di Maria ve Xabi Alonso gibi isimlerin satılmasının oyuncuyu üzdüğü belirtildi. Yakın arkadaşlarının gidişinin yıldız futbolcuda yalnızlık hissi yarattığı, bunu bilen Manchesterlı idarecilerin girişimlerini sıklaştırdığı ifade edildi. Ferguson'un çabalarının nasıl sonuç vereceği merakla beklenmeye başladı.

Milliyet