Ronaldo, imaj hakkını sattı

Ronaldo, imaj hakkını sattı
Güncelleme:

Singapurlu milyarder Peter Lim, futbolcu Cristiano Ronaldo'nun imaj haklarını satın aldı.

Valencia kulübünün en büyük hissedarı Singapurlu milyarder Peter Lim, futbolcu Cristiano Ronaldo'nun imaj haklarını satın aldı.

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız  futbolcusu Cristiano Ronaldo, imaj hakkını, Valencia kulübünün en büyük hissedarı  olan Singapurlu Peter Lim'e sattığını duyurdu.
 
Ronaldo resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, imaj  hakkını, "Singapur aslanı" olarak da adlandırılan iş adamı Lim'e sattığını ve  böylelikle "Asya pazarına açılma anlamında stratejik bir hareket  gerçekleştirdiğini" belirterek, "İyi arkadaşım olan Singapurlu iş adamı Peter  Lim'in sahibi olduğu Mint Media şirketi ile imaj haklarımla ilgili yaptığım son  anlaşmayı açıklamaktan büyük heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Portekizli oyuncu, bu anlaşmanın ücreti konusunda bilgi vermedi. 2013 yılında Real Madrid ile olan sözleşmesini 2018 Haziran ayına  kadar uzatan Ronaldo'nun, İspanyol kulübü ile o dönem yürüttüğü görüşmelerde imaj  hakkı konusu en önemli meselelerden biri olmuştu.