Ronaldo çok sinirlendi !

Ronaldo çok sinirlendi !
Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, röportajı sırasında araya girerek kısa cevap vermesini isteyen basın danışmanlarına çok sinirlendi.

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, röportaj sırasında araya giren ve kısa cevap vermesini söyleyen basın danışmanlarına sinirlendi.

Eurosport'ta yer alan habere göre Portekizli yıldız Ronaldo, teknik direktör Rafael Benitez, takımdan ayrılması gündemde olan Sergio Ramos ve Liverpool'dan LA Galaxy'e transfer olan Steven Gerrard hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

O esnada röportajı gerçekleştiren gazeteci bir kez daha Segio Ramos'un Real Madrid'de kalıp kalmayacağına yönelik sorusunu Ronaldo'ya sordu. Bu sırada yıldız oyuncunun danışmanları araya girdi ve Ronaldo'ya kısa cevap vermesini söyledi. Ancak Portekizli futbolcu röportajına müdahale edilmesine tepki gösterdi. Gazeteciye teşekkür eden Cristiano Ronaldo röportajı sona erdirdi.

Portekizli yıldız konuşmasının başında Real Madrid'in dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu ve bu takımda yer alan isimlerin zorlu bir mücahadele içine girdiğini söyledi. Rafael Benitez ile geçirecekleri sezonu heyecanla beklediğini belirten Ronaldo, takım arkadaşı Sergio Ramos'un Madrid'den ayrılma ihtimali hakkında yorum yapmadı.Ronaldo, danışmanlara tepki gösterdiği bölümde, "Israrcı davranmıyorum ama röportajı bitirmemi istiyorsunuz. Gazeteci arkadaşıma karşı kötü görünmemi mi istiyorsunuz? Bu davranışınız beni aptal durumuna düşürüyor" diyor.