Ronaldinho Türkiye'ye mi geliyor?

Ronaldinho Türkiye'ye mi geliyor?

Atletico Mineiro'dan ayrılan Ronaldinho'nun adı ciddi bir şekilde Türk takımlarıyla anılmaya devam ediyor.

Özellikle devre arasında Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı yıldız hakkında İtalyan basını önemli iddialarda bulundu. O iddiaya göre Brezilya'nın yıldızı Türkiye'ye gelebilir.

Beşiktaş 8 milyon teklif etti ama...
Tutomercatoweb'de yer alan haberlere göre Ronaldinho'nun yeni adresi İstanbul olabilir. Beşiktaş'ın bir 10 numara aradığını ve eski göz ağrısı Ronaldinho'yu bu kez kadrosuna katmak istediğini belirtilen İtalyan basını Brezilyalı oyuncunun da tekrar Avrupa'ya dönüş yapmak istediğini okuyucularına aktardı.

''Meşhur 10 numara...''
Ayrıca önceki günlerde ortaya çıkan 'Fikret Orman meşhur bir 10 numara getirebilir ama Lanzini için uğraşıyor' açıklamaları da acaba meşhur 10 numara Ronaldinho mu sorularını gündeme getirdi. Özellikle Lanzini transferinin gerçekleşmemesinin ardından Ronaldinho'nun isminin Beşiktaş'la anılması iddiaları da gerçekci kılıyor.

Arjantin'den müjdeli haber
Güney Amerika basınında Brezilyalı yıldızın Boca Juniors'a imza atacağı iddia edilmişti. Ancak Boca Juniors kulübü yetkilillerinin böyle bir durum yok açıklaması bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu.

Ayrıca Ronaldinho bugün attığı tweetle de eski kulübü Atletico Mineiro'ya veda etti

Önceki günlerde Ronaldinho'nun Türkiye temsilicisi Ayhan Yeşilbaş yaptığı açıklamada şunları söylemişti;

"Ronaldinho Türkiye'de oynamak istediğini bizzat menajeri ve abisi olan Assis'e söyledi. Galatasaray ve Trabzonspor oyuncunun durumu hakkında bizden bir ay önce bilgi aldı. Aynı şekilde Beşiktaş'tan da böyle bir ilgi söz konusuydu. Ancak bu temasların hçbiri resmi değildi."