Roma, Salih Uçan'ın tapusunu alacak

Roma, Salih Uçan'ın tapusunu alacak

Roma Kulübü Salih Uçan ile ilgili kararını verdi.

Romalı yöneticiler Fenerbahçe'den kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Salih Uçan'ın durumunu görüştü, bonservisinin alınmasına karar verdi. Salih'in satış opsiyonu ise 11 milyon euro (37 milyon TL)

Fenerbahçe'den kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibin formasını giyen milli futbolcu sarı-lacivertli ekibe geri dönmeyecek. İki sezondur İtalyan ekibinde kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki futbolcu bundan böyle yola Çizme'de devam edecek.

Sky Sport'un haberine göre Roma sezon sonunda oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak, Salih'i bonservisiyle birlikte almaya karar verdi. Son olarak Palermo maçında görev alan, oyuna dahil olmasının ardından yaptığı asistle takımının son golünün yaratıcısı olan genç yıldızın İtalyanları tatmin ettiği bildirildi.

11 milyon euro (37 milyon TL) ödeyecekler

Salih Uçan'ın durumunu masaya yatıran Roma yönetiminin, oyuncunun bonservisinin alınması konusunda görüşe vardığı belirtildi. Kiralık ücretine 4.75 milyon euro ödedikleri oyuncunun 11 milyon euroluk opsiyonu bulunduğu, sarı-kırmızılıların bu opsiyonu kullanarak Salih'i kalıcı oyuncuları yapacakları ifade edildi.

Milliyet