Rodallega’da ipler artık Akhisar’in elinde

Rodallega’da ipler artık Akhisar’in elinde

Geçen sezon sergilediği performans ile göz dolduran ve Galatasaray ile Trabzonspor'un gündemine gelen Rodallega'nın serbest kalma maddesi geçerliliğini yitirdi.

Galatasaray ve Trabzonspor’un geçen yıl 19 gol atan Hugo Rodallega’yı transfer etmek için yarışırken mukavelesindeki, “30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro getirirse serbest kalır” maddesini göz önüne alan Akhisar Belediyespor, 1 Temmuz’dan itibaren golcü oyuncusunun transferinde söz sahibi oldu.

Akhisar Belediyesporlu yöneticiler, bundan sonra Kolombiyalı futbolcuya talip olacak kulüplerin kendileriyle muhattap olmaları gerektiğini belirtirken şunları söylediler:

“Biz baştan beri Hugo’yu satmayacağımızı söylüyoruz. Ancak şartlar değişir, çok cazip bir teklif gündeme gelirse, söz hakkı yönetimimizde olacak. Tüm bunlara rağmen tek düşüncemiz Rodallega’nın yeni sezonda da Akhisar Belediyespor formasını giymesi.”

Öte yandan sağ bek sorununu Sporting Lizbon’dan Miguel Lopes’i 1 yıllığına kiralayarak çözen Akhisar Belediyespor’un menajerlerin önerdiği Arjantinli ön libero Diego Buonanotte’ye sıcak bakmadığı ve yerli oyuncu arayışında olduğu öğrenildi.