Riekerink neşteri vurdu !

Riekerink neşteri vurdu !

Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor karşısında farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Galatasaray’da, Akhisar maçının hazırlıkları tamamlanırken, Hollandalı çalıştırıcının farklı bir on birle sahaya çıkacağı öğrenildi. Riekerink, formsuz olan Sinan ve Linnes yerine Sabri ile Yasin ikilisine görev verecek

Süper Lig’in ilk haftasında Karabükspor’u son dakikada gelen golle mağlup eden ve ortaya konan futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor karşısında farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.
 
Teknik Direktör Jan Olde Riekerink Akhisar deplasmanında 2 futbolcuyu kulübeye çekecek. Karabük karşısında ortaya konan futbolun keyifleri kaçırmasının ardından, Teknik Direktör Riekerink önceki günkü basın toplantısında kadroda değişiklik sinyali vermişti. 
 
Hollandalı teknik adamın performanslarını yeterli bulmadığı Sinan Gümüş ve Linnes’i kulübeye çekip yerlerine Sabri ve Yasin Öztekin’i 11’de sahaya süreceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının Hakan Balta’nın yerine Serdar Aziz’e görev verme konusunda kararsız olduğu belirtildi. 
 
Galatasaray bugün en çok Rodallega’dan çekiniyor. Transfer döneminde sarı-kırmızılıların ilgilenip daha sonra Kolombiyalı forvetten vazgeçmesinin futbolcuyu daha fazla motive edebileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu durumdan çekinen Teknik Direktör Riekerink savunma oyuncularıyla özel olarak görüşerek, “Rodallega önemli bir forvet ama bu maçta kendini göstermek için ekstra motivasyonla oynayacak. Bu yüzden dikkatli olun” uyarısında bulunduğu belirtildi.

Milliyet