Rıdvan Dilmen'den olay açıklama !

Rıdvan Dilmen'den olay açıklama !

Rıdvan Dilmen, Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçını yorumladı.

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, "%100 Futbol" programında Galatasaray'ın 2-1'lik Mersin İdman Yurdu mağlubiyetini yorumladı. Dilmen, Galatasaray'ın çöküşte olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi durumunda Mustafa Denizli'nin şimdiye kadar yapmadığı radikal hamleleri gerçekleştirmesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların bir travma hali yaşadığını ve Denizli'nin buna çözüm bulamadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Galatasaray puan olarak çok geride. Fenerbahçe'den 15, Beşiktaş maçlarını kazanırsa onlardan 19 puan geriye düşüyorsunuz. Bu büyük bir çöküştür."

"Çok tuhaf, ligin bitimine daha 15 hafta var. Bir mucize peşindeyseniz, en azından matematiksel olarak, Donk ile oynamazsınız, Bilal ile oynarsınız. Pas alışverişi yaparsınız. Kolay değil, şöyle-böyle yapsınlar diyoruz. Galatasaray, Avrupa Kupası'nda devam edemezse, Mustafa Denizli'nin Galatasaray için şimdiye kadar yapmadığı radikal değişiklikleri yapması lazım."

"Şubat ayının 13'ünde elinde kaldı 2 kupa. Bu bir travmadır. Hatayı hoca yaptı. Geldiği zaman 'Ben geldim' durumu olmadı Mustafa Hoca'da. İbrahim Üzülmez'de oldu mesela. Mustafa Denizli geldiğinden beri Galatasaray geriye gitti, puan farkı 5'ti 15 oldu."