Rıdvan Dilmen'den canlı yayında protesto

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında protesto

Rıdvan Dilmen, Kulüpler Birliği'nin duyurduğu "2 dakika düşün" çağrısına uydu.

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar sonrası Kulüpler Birliği'nin duyurduğu "2 dakika düşün" çağrısına uydu ve programın açılışında 2 dakika boyunca konuşmadı.

Rıdvan Dilmen, 2 dakikalık sessizlikten sonra yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın yürekten oynadığını, Bursaspor'un ise şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladığını söyledi. İşte Dilmen'in o sözleri...

"BERABERE BİTİRMEK İSTEMEDİLER"
"Güzel maç oldu. Doğru maç değil. İki tarafında kazanmayı düşündüğü, inanılmaz gollerin kaçtığı, zaman zaman arkadaşlara kızılan bir maç. Benzer goller oldu. Ama ne Hamza Hoca ne de Riekerink, maçı berabere bitirmek istememiş. Kötü zemine rağmen, iyi bir maç izlettiler bize.

"NET PENALTI"

Denayer'in pozisyonu penaltı mı değil mi diye tartışılıyor. Ben omuz gördüm. Bursaspor'da Jem'in eline çarpan top ise penaltı. Bunun kararlarını FIFA, UEFA kim alacaksa alsın. Ben 6. hakem olsam Galatasaray'ın lehine penaltıyı veririm.

"BURADA FARKLI, AVRUPA'DA FARKLI"
Hakem camiasından arkadaşlarımız var, onların da görüşleri farklı olabiliyor. Enteresan. Avrupa Ligi'nde de farklı veriliyor. Ali Palabıyık başka Fırat Aydınus başka. Bunu bir sabitlemek lazım. Biz doğal haline bakmıyoruz, forma haline bakıyoruz.

"GALATASARAY'A BİR EL DEĞMİŞ"

İyi oyun için bir el değmemiş ama mücadele için bir el değmiş Galatasaray'a. Mustafa Denizli de dahil olmak üzere bir coşku problemi vardı Galatasaray'da. Ama birkaç haftadır bir el değmiş. Bu kimin eli belli değil ama "Eyvah" demiş oyuncular. Galatasaray'ın Kasımpaşa maçındaki ve Bursa maçında coşku ve konsantrasyonunu beğendim.

"PODOLSKİ, YASİN'E AYIP ETTİ"

En az 5 kez sahada arkadaşıma bağırdım ama Podolski gibi yapmadım. Gidip de gırtlağına yapışır gibi bağırmak olmaz. Takım arkadaşına bunu yapmaması lazım. Yasin'e ayıp etti. Efendi çocuk cevap vermedi. Ya cevap verseydi ne yapacaktın?

"UMUT'A 'A' DEMEM"

Umut, kolay bir süreç yaşamıyor. "A" demem Umut'a. Allah rahmet eylesin babasına. Hiç kolay değil."

Sporx