Rıdvan Dilmen Akhisar'dan özür diledi

Rıdvan Dilmen Akhisar'dan özür diledi

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Akhisar takımında özür diledi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş – Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Akhisar takımında özür diledi. Devre arasında 2-0 geride olmalarına rağmen Beşiktaş’ın kazanacağı yorumunu yapan Dilmen, maçtan sonra bu ifadesinden dolayı özür diledi.

Dilmen maçın devre arasında, “İkinci yarıdan muhtelemen maç sertleşecek. İkinci gol ciddi hatalı. Beşiktaş hesaplamadığı bir Akhisar buldu karşısında. Başarılı bir teknik adam var. Benim ölçülerime göre Beşiktaş bu maçı kazanır. Beşiktaş ceza sahası civarında böyle oynamaya devam ederse Lukac bir yerde golü yiyecektir. Beşiktaş kazanır. Kazanamazsa da maç sonu özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

Mücadele sonrası Dilmen’in açıklamaları ise şu şekilde oldu:

“GOMEZ PARİS’TEN ETKİLENMİŞ”
“Enteresan maçlar oldu. Devre arasını izleyemeyenler için söyleyeyim. Beşiktaş ceza sahasında öyle oynadı ki kaleci Lukac çok iyi oynadı. Aslında pek tarzım değildir ama Beşiktaş kazanır demiştim. İzleyicilerden ve Akhisarlılar’dan özür dilerim. Akhisar gerçeğini görelim. Fenerbahçe maçında geriden geldiler. Bugün de kazandılar. Güçlü, fizikli bir takıma sahipler. Akhisar taş gibi takım. Cihat Hoca ve öğrencilerini tebrik etmek lazım. Paris olaylarından sonra Gomez’in psikolojisi etkilenmiş. Fiziği de etkilenmiş. Akhisar, son yarım saatte Beşiktaş’a sen bizi yenemeyeceksin mesajı verdi.”