Reus'tan Barça'ya ret !

Reus'tan Barça'ya ret !
Güncelleme:

Marco Reus, Barcelona'nın teklifini reddetti. Menajeri, "Planlarımızı Bayern Münih'e göre yaptık ve onlara söz verdik." dedi.

Barcelona'ya FIFA tarafından verilen transfer yasağının ardından Katalan kulübü uzun vadeli tranferler düşünerek kadro kalitesini korumayı amaçlıyor.

Barcelona'NIN TEKLİFİNE RET!

İspanya'da Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Barcelona, transfer yasağının VAS tarafından onaylanması durumunda 1 yıl boyunca transfer yapamayacak. Bu süreçte kadro kalitesini korumak isteyen Katalanlar, Borussia Dortmund'lu Marco Reus'u transfer etmek için oyuncunun temsilcisiyle temas kurdu. Ancak olumsuz yanıt aldı.

REUS'UN MENAJERİ: BAYERN MÜNİH'E SÖZ VERDİK

Her ne kadar ortada resmi bir anlaşma olmasa da Reus'un temsilcisi oyuncunun gelecek planlarını Bayern Münih'te yaptığını ve Alman kulübüne söz verildiğini söyledi. Marco Reus'un Bayern'le anlaşması halinde geçtiğimiz yıldan takım arkadaşları olan ve bu transfer döneminde Münih'le sözleşme imzalayan Lewandowski ve Götze ile de yeniden aynı takımda mücadele edecek.