Rasim Ozan'dan Aziz Yıldırım'a olay cevap !

Rasim Ozan'dan Aziz Yıldırım'a olay cevap !

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Beyaz TV'de spor yorumcusu olan Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalardan sonra flaş açıklamalarda bulundu. Canlı yayında Başkan Aziz Yıldırım'a meydan okuyan Kütahyalı ‘'Sen Erdoğan'a yalakalık yapıyorsun, 17 25 Aralık sürecinde sen FETÖ'ye karşı değildin. Sen Erdoğan'a düşmanlık ettin" dedi.

Kütahyalı, ‘'Sen Erdoğan'a yalakalık yapıyorsun, 17 25 Aralık sürecinde sen FETÖ'ye karşı değildin. Sen Erdoğan'a düşmanlık ettin" dedi.

Çakar, Aziz Yıldırım'ın sözleri üzerine savcıları göreve çağırıp suç duyurusunda bulunurken, Kütahyalı Yıldırım'ın suçlamalarına karşılık olarak kendisini düelloya davet etti.

'MERTÇE TEKE TEK ÇIKALIM'

Yıldırım'la istediği yerde karşı karşıya gelebileceğini ifade eden Kütahyalı 'Aziz Yıldırım korkak değilsen istediğin kanalda, İstediğin zaman, mertçe teke tek çıkalım. Hadi bakalım kim korkakmış. Kim kedi gibi gelmiyormuş. Mertçe karşı karşıya gelelim. İstersen senin kanalında. Kadıköy'ün ortasına gelirim. 60 bin taraftarın ortasına gelirim dedim. Adamını bağlattın geleceğim dedim gelmedin. 17-25 Aralık sürecinde sen FETÖ'ye karşı falan değildin. ' diye konuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı, istihbarat tarafından hazırlandığını iddia ettiği dosyayı gösterdi.

"15 Temmuz'da bütün adamların neredeydi" diyen Rasim Ozan, "Whatsapp'a neler yazdılar Aziz Yıldırım! Nasıl sevindiler. Hepsi devletin elinde. Sen bu hükümeti, kendi kurduğun Kadıköy çeteleri mi zannettin? Mertçe çıkın karşıma! Sen Gezi kalkışmasını de destekledin. Baktın Erdoğan gidici! 19 yaşında ölmüş bir çocuğu bile kullandınız." İfadelerini kullandı.

Bundan sonra Yargıtay'da çıkacak bir kararın "FETÖ" kararı olamayacağını söyleyen Rasim Ozan,"Aziz Yıldırım akıllı adamsın, Yargıtay'dan endişeliyim filan diyerek yol yapıyorsun. Sen başka şeyden endişelisin... Bir daha soruşturma açılırsa FETÖ'cü savcılar değil gerçek Türkiye Cumhuriyeti savcıları açar. Aziz Yıldırım, Temyiz savunmanı okudum. Gayet iyi. Bu karar Yargıtay'da onanır. Sen Yargıtay'dan değil, başka şeyden endişelisin" dedi.