Rakibinin kafasını yardı oyundan ağlayarak çıktı !

Rakibinin kafasını yardı oyundan ağlayarak çıktı !

Sivasspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta Yiğit İncedemir Tuszynski ile girdiği pozisyon sonrası kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor, Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Sivasspor üstünlüğü ile kapandı. 

ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 55'i gösterdiğinde Rizesporlu Patryk Tuszynski ile Sivassporlu Yiğit İncedemir arasındaki iki mücadele sonrasında her iki oyuncu da yerde kaldı. 17. dakikadan sarı kartı olan Yiğit İncedemir, Tuszynski'ye faul yaptığı gerekçesiyle Halis Özkahya tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

1-20160214203249.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Yiğit İncedemir, belini tutarak hakem Halis Özkayha'nın yanına geldi ve kendisinin rakibine bir şey yapmadığını söyledi. Ancak kırmızı kartını gösteren karşılaşmanın hakemi kararını değiştirmedi.

2-276.jpg

Bu karara sinirlenen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Halis Özkahya'nın haksız bir karar verdiğini anlatmaya çalışsa da faydası olmadı. Rakibine herhangi bir müdahalede bulunmadığını iddia eden Sivassporlu futbolcu, sahadan çıkarken gözyaşlarını tutamadı.

3-118.jpg

Takım arkadaşları, tecrübeli futbolcuyu sakinleştirmek istese de başarılı olamadılar.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ
Sivassporlu taraftarlar, hakemin bu kararına büyük tepki gösterdi ve Halis Özkayha'nın aleyhinde tezahüratlarda bulundu. 

Yiğidolar, Yiğit İncedemir'in kırmızı kartla oyundan atılmasından 5 dakikada sonra kalesinde golü gördü.

4-052.jpg

NOT: Görüntüler Lig Tv'den alınmıştır.