Rakibimiz Lüksemburg

Rakibimiz Lüksemburg

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Hollanda’yı elinden kaçıran A Milli Takımımız, bugün Lüksemburg ile karşılaşacak.

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Hollanda’yı elinden kaçıran A Milli Takımımız, bugün Lüksemburg ile karşılaşacak. Ülke ile aynı adı taşıyan başkenti Lüksemburg Josy Barthel Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma TSİ 21.15’de başlayacak. Karşılaşmayı Show TV naklen yayınlayacak.

Ümit Milliler, Bosna karşısında

Ümit Milli Futbol Takımı, özel maçta bugün Bosna Hersek’e konuk olacak. İlk özel maçında Danimarka’yı İstanbul’da 2-0 yenen ay-yıldızlılar bugün Katanj Şehir Stadı’nda TSİ 15.00’te sahaya çıkacak.

Yedeklere gün doğdu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg karşısında Hollanda maçında forma veremediği oyunculara şans tanıyacak.

Ay-yıldızlı ekipte, Lüksemburg maçında kalede Harun görev yapacak. Sağ bekte Şener, stoperde Ümit Kurt, Mahmut Tekdemir’e, solda da Caner’e forma vermeyi planlayan Terim, savunmanın önüne Ozan Tufan’ı koyacak.

Alper, Arda, Mehmet Ekici ve Olcay ile hücum zenginliği kazanmayı düşünen Fatih Hoca’nın forvette de Umut ya da Mevlüt’e şans tanıyacağı dile getirildi. Terim, kuralların izin verdiği 6 oyuncu değiştirme hamlesinin tamamını da sonuna kadar kullanacak.

Terim, önceki akşam yapılan çalışmadan sonra ay-yıldızlı futbolculara dört saat izin verdi. Lüksemburg kentinde zaman zaman yürüyüş yapan futbolcular, molalarda çay-kahve içti, stres attı.

Arda Turan 18 Ağustos 2006’da milli formayı ilk kez giydiği Lüksemburg karşısında bugün bir kez daha sahada olacak.

Yeni Hakan Şükür, Enes

Fatih Terim tarafından U21 takımından A Milli Takıma davet ettiği Enes Ünal, instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kitaplarının fotoğrafını çeken Enes, “Yeni kitaplar yeni maceralar” yorumunu yazdı.

Genç forvet Guardian gazetesinde özel olarak analiz edildi. A Milli Takıma alınması öne çıkarılan Enes için, “Hakan Şükür’den beri milli takıma gelen en iyi 9 numara olmaya aday. İki ayağını da kullanabiliyor ve fiziksel açıdan iyi durumda” denildi.

Enes Ünal, instagram hesabından kitaplarının fotoğraflarını paylaştı, “Yeni kitaplar, yeni maceralar” yorumunu yaptı.

1-682.jpg