Rakamlar terse döndü

Rakamlar terse döndü

Galatasaray, üst üste 10 maçlık gol yeme zincirini kırdı, ayrıca Hamzaoğlu döneminde TT Arena’daki maçlarda en az iki gol atma geleneği de bozuldu.

Galatasaray, Gaziantepspor maçındaki 1-0’lık sonuçla birçok geleneği de geride bıraktı.

Hamza Hamzaoğlu döneminde, Türk Telekom Arena’da oynadığı tüm maçları en az iki gol atarak geçen Cim-Bom, ilk kez bir karşılaşmada tek gol buldu. Gaziantepspor karşılaşmasına kadar Hamza Hamzaoğlu yönetiminde evinde çıktığı 8 maçta rakiplerine 21 gol atan Aslan, 6 galibiyet, 2 beraberlik görmüştü.

Cim-Bom’a olumlu yansıyan diğer istatistik ise, dünkü karşılaşmayı gol yemeden kapamasıydı. Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 10 maçın tamamında gol yerken, dün bu geleneği de bitirdi. En son 17. haftada 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında gol yemeyen Galatasaray, böylece 14 maçlık üst üste gol yeme rekorundan da dönmüş oldu.

Cim-Bom’un rakibi Gaziantepspor ise, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 28 maçın 12 tanesini gol bulamadan tamamladı. Kırmızı-siyahlılar böylece ligin gol atamadan en çok maç bitiren ekibi konumunu devam ettirdi. Gaziantep ayrıca ligin en az isabetli şut çeken takımları arasında görülüyor.