Quaresma depremi

Quaresma depremi

Ricardo Quaresma, Portekiz'de ülke gündemine oturdu.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, bir kez daha ülke gündemine geldi. Q7, Sporting Lizbon ile Porto arasında küçük çaplı bir savaş çıkmasına neden oldu!

Beşiktaşlı taraftarların geri dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattığı Ricardo Quaresma, Portekiz'de ülke gündemine oturdu. Ailesi ile birlikte tatilde olan Q7, kulübü Porto ile ezeli rakiplerden Sporting Lizbon arasında küçük çaplı bir savaş çıkmasına neden oldu!
 
Quaresma gelen tepkiler ve yaşananlar sonrası kendine ait blogdan kısa bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Quaresma açıklamasında, özetle, "10 Temmuz'a kadar tatildeyim. Ailemle zaman geçiriyorum. Çok fazla arkadaşım yok. Az sayıdaki arkadaşlarımdan biri de Jorge Jesus. Onunla dostuz. Ancak onunla dost olmamız Sporting Lizbon'a transfer olacağım anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.
 
'Mou'dan daha iyi' demişti
 
Quaresma'yı bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan gelişme ise daha önce söyledikleri. Geçtiğimiz hafta içerisinde Jorge Jesus ile ilgili olarak, "Mourinho fantastik bir teknik direktör ama Jorge Jesus bence en iyisi. Bana 'deli' diyebilirsiniz ama bence öyle" açıklamasını yapmış, bu açıklamaları nedeniyle Porto taraftarından büyük tepki görmüştü.
 
Bilindiği üzere Jorge Jesus yıllarca çalıştığı Benfica'dan geçtiğimiz ay ayrılmış ve ezeli rakip Sporting Lizbon'un başına geçmişti.
 
Fanatik