''PSG'ye git Sneijder''

''PSG'ye git Sneijder''

Sneijder ile Fransız devi Paris Saint Germain'in ilgilendiği iddiaları Hollandalı futbolseverleri heyecanlandırdı.

Hollanda'da yapılan iki anketten birinde yüzde 94, diğerinde yüzde 74'lük bir kesim Galatasaraylı Sneijder'in PSG'ye gitmesi yönünde görüş bildirdi.

Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fransız devi Paris Saint Germain'in ilgilendiği iddiaları Hollandalı futbolseverleri heyecanlandırdı.
 
Geçtiğimiz günlerde Türk basınında yer alan iddialar Hollanda'ya da ulaşırken, oyuncunun nasıl bir tavır sergilemesi gerektiği konusunda ülkede nabız yoklandı. Konuyla ilgili haberlerde hamile olan Yolanthe Cabau'nun çocuğunu Paris'te dünyaya getirmek istediği ve PSG'nin 8 milyonluk bir bedeli bu transfer için gözden çıkarabileceği öne sürülmüştü. 
 
Voetbalprimeur internet sitesinde düzenlenen ankette "PSG Sneijder için iyi kulüp mü?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 74'ü 'evet' şıkkını işaretleyerek, oyuncunun sarı-kırmızılılardan ayrılarak Fransız ekibinin yolunu tutması gerektiğini savundular. Yüzde 26'lık bir kesim ise 'hayır' yanıtını verdi.
 
Bir diğer Hollandalı internet sitesi Soccernews de benzer bir anket gerçekleştirdi. "Sneijder için iyi transfer mi?" sorusunun yöneltildiği sitede katılımcıların yüzde 94'ü 'evet' yanıtıyla Paris Saint Germain'in yıldız futbolcu için doğru rota olduğunu ortaya koydu.

Milliyet