PSG Galatasaray'ın yıldızı için geliyor

PSG Galatasaray'ın yıldızı için geliyor

Yaşadığı mali kriz sebebiyle para eden oyuncularını satmayı düşünen Galatasaray'ın yıldız futbolcularına talipler çıkmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın devre arasında oyuncu satacağını iddia eden Avrupa basını Fransız kulübü PSG'nin sarı kırmızılıların yıldızı için yakın zamanda İstanbul'a gelerek bir transfer görüşmesi gerçekleştireceğini açıkladı.

TEKLİF 8 MİLYON EURO

Galatasaray'a geçen sezon devre arasında transfer edilen genç Brezilyalı Alex Telles devre arasında takımdan ayrılabilir. Mancini zamanında iyi bir performans ortaya koyan ancak bu sezon Prandelli'nin gelişiyle ve yabancı sınırı sebebiyle Şampiyonlar Ligi maçları dışında kadroda forma şansı bulmakta zorluk çeken Brezilyalı futbolcu Fransız ekibi PSG'nin kıskacında. Fransız basınında da yer bulan haberlere göre Galatasaray'dan devre arasında ayrılması beklenen genç futbolcu için 8 milyon Euro isteniyor.

Galatasaray'ın 6 milyon Euro ödeyerek Brezilya'nın Gremio takımından transfer ettiği Alex Telles'in Galatasaray'a gelmeden önces PSG'nin de gündemine geldiği ancak Telles'in Avrupa tecrübesi olmadığı için bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

GALATASARAY İYİ TEKLİFLERE AÇIK

Galatasaray'da yeni yönetimin seçilmesiyle önemli değişikliklerin gerçekleşeceği aktarılırken mali sıkıntı ve kadrodaki şişikinlik yüzünden futbolculara Avrupa kulüplerinden gelecek iyi tekliflerin değerlendirileceği ve kaynak sağlanacağı belirtiliyor.