Prandelli affetmezse futbolu bırakacak

Prandelli affetmezse futbolu bırakacak

Galatasaray'ın emektar futbolcusu için şok bir iddia ortaya atıldı.

Transfer dönemi yarın(pazartesi günü) bitecek ama emektar kaptan Sabri,Kasımpaşa, K.Erciyes, Bursaspor ve Gaziantepspor'un tekliflerine cevap bile vermedi. 

Sabri Sarıoğlu, affedilmemesi halinde yeşil sahalara veda edecek. 

KAPTAN GEMİSİNİ TERKETMİYOR

Galatasaray'a yıllarını veren ama Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı renklerden kopmamakta kararlı. Transfer dönemi yarın bitecek ama Reis'in durumu hala meçhul... Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Gaziantepspor'un tekliflerine cevap vermeyen Sabri Sarıoğlu, kadro dışı kalsa da Galatasaray'da yeşil sahalara veda etmek istiyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Gelen tekliflere karşın Sabri 4'ü altyapıda olmak üzere 15 yılını verip yetiştiği Galatasaray kulübü çatısı altından ayrılmayı süresi daralsa da düşünmüyor ve yakın çevresine "G.Saray'da başladım, G.Saray'da bu işi bırakırım" diyor.

GEMİLERİ YAKTI

A2 ile idmanlara çıkan Sabri. affedilmemesi halinde sezon sonunda futbol kariyerine nokta koymayı planlıyor. Lisansı çıkmazsa A2'de de oynayamaz.

G.Saray, TFF'ye lisans başvurusu yaptığı oyuncuların listesini gönderdi ve Sabri'ye yer vermedi. Bu liste transferin son günü yeniden revize edilecek. 1 Eylül'de o listede Sabri olmazsa, emektar kaptan A2'de bile forma giyemeyecek. Sabri Ocak ayını bekleyecek.

Hürriyet