Podolski için özel veda şovu hazırlandı

Podolski için özel veda şovu hazırlandı

Almanya Milli Takım kariyerine son verecek olan Lukas Podolski için İngiltere ile yapılacak olan özel maçta özel bir şov hazırlanacak.

Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı’na görkemli şekilde veda edecek. Almanya 22 Mart’ta İngiltere ile özel maçta karşılaşırken, Galatasaraylı oyuncu bu müsabakada son kez milli formayı giyecek.  
 
Dortmund’daki 66 bin kişilik Westfallen Stadı’nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. 25 ila 100 euro arası fiyattan satılan biletlerin 50 bini çok kısa sürede sahiplerini buldu. Biletlerin önümüzdeki günlerde tamamen tükenmesi bekleniyor. Almanya Futbol Federasyonu’nun çalışmasıyla bu maçta Podolski’ye özel bir veda şovu yapılacak. 129 kez milli olan yıldız futbolcu, Matthaus ve Klose’nin ardından Panzerlerin formasını en çok giyen 3. isim durumunda bulunuyor.
 
28 saatte 36 bin ürün satıldı
 
Galatasaray Kulübü yüzde 50 indirimli kampanya büyük ilgi gösteren taraftarlara teşekkür mesajı yayınlandı. Resmi siteden yapılan açıklamada, “GSStore.org ve eu.GSStore.org üzerinde gerçekleşen büyük indirim kampanyasına gösterilen ilgi için büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ediyoruz. 
 
Büyük Galatasaray taraftarı, Dev Fırsat kampanyasında sadece 28 saatte 36 bin 286 adet, 1 milyon 167 bin TL ciro! Sizlerle birlikte çok daha güçlüyüz! Kenetlendikçe büyüyen Galatasaray Ailesi’ne bir kez daha teşekkürlerimizi iletiriz” denildi.