Petar Milosevski kabri başında anıldı

Petar Milosevski kabri başında anıldı

Trabzonspor'un 3 sezon kalesini koruduktan sonra geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Petar Milosevski mezarı başında anıldı.UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Rabotnicki maçı için Üsküp’te bulunan Trabzonspor...

Trabzonspor'un 3 sezon kalesini koruduktan sonra geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Petar Milosevski mezarı başında anıldı.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Rabotnicki maçı için Üsküp’te bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma, teknik direktör Shota Arveladze, bordo mavili ekibin takım kaptanı Onur Kıvrak, savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ve Başkan Danışmanı Serhat Altıncı Milosevski’nin kabrini ziyaret ettiler.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kabir ziyareti sonrası Petar Milosevski’nin eşi Irena Milosevski’ye taziyede bulundu. Milosevski’nin Trabzonspor bünyesine 1998 yılında katıldığını hatırlatan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Milosevski takımımıza başarıyla hizmet etmiş ve taraftarlarımız tarafından da sevilen bir oyuncumuz, kardeşimizdi. Buraya gelmişken kabrini ziyaret etmeden gitmemiz mümkün değildi. Ailesine tekrar sabır diliyorum." dedi.

Makedonya Futbol Federasyonu’nda Milli Takımlar Direktörü olarak görev yaptığı dönemde 40 yaşında yaşamını yitiren Milosevski, 1998-99, 1999-00, 2000-01 sezonlarında Trabzonspor'un formasını giymişti.

CİHAN

Cihan