Pereira yıldızlara güveniyor !

Pereira yıldızlara güveniyor !

Pereira, Shakhtar karşısında turu, yıldız futbolcularla geçmeyi planlıyor.

Henüz takımı istenen seviyeye getiremeyen Portekizli çalıştırıcı, Ukrayna ekibi karşısında bireysel yeteneklerine güveniyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, yarınki Shakhtar Donetsk maçı için yıldız isimlerine güveniyor.

Henüz takımı istediği seviyeye getiremeyen Portekizli çalıştırıcı, turun şifresini dünya çapındaki klas oyuncularında görüyor. Bu sebeple Pereira, takım oyununun yanı sıra futbolcularının bireysel yeteneklerinin de tur için oldukça önemli olduğunun altını çiziyor.

Oyuncularıyla yaptığı toplantılarda bunu dile getiren sarı-lacivertlilerin teknik patronu, özellikle hücum hattındaki Sow, Nani, Diego, Fernandao ve ikinci yarı oyuna girme ihtimali bulunan Van Persie’den beklentilerini anlattı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, bir anlamda takımın gol bulmasındaki en önemli faktörün bu isimler ve yetenekler olacağını belirtti.

Teknik direktör Vitor Pereira, bugün saat 19.00’da, Lviv Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek ve karşılaşmanın rövanşıyla ilgili görüşlerini aktaracak. Toplantıya sarı-lacivertli bir futbolcu da eşlik edecek.

Lucescu, 17.45’te

Rakip Shakhtar Donetsk’in basın toplantısı ise bugün saat 17.45’te olacak. Teknik direktör Mircea Lucescu’nun toplantısı da, Lviv Arena’da gerçekleşecek. Shakhtar Donetsk son antrenmanını ise saat 18.00’da Lviv Arena’da yapacak.