Pereira Nani'den vazgeçmiyor !

Pereira Nani'den vazgeçmiyor !

Fenerbahçe'de Nani teknik direktör Pereira'nın vazgeçilmezi oldu

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, teknik direktör Vitor Pereira'nın vazgeçilmezi oldu.

Teknik direktör Pereira, sarı-lacivertli takıma 6 milyon avro  bonservis bedeliyle sezon başında Manchester United'den transfer olan yıldız  futbolcuyu, 13 resmi maçın tamamında ilk 11'de sahaya sürdü.
 
Son iki haftada 5 puan kaybeden sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik  adam, 13 resmi maçta 22 farklı futbolcu kullandı. Tecrübeli teknik adam, sadece  vatandaşına bütün maçlarda ilk 11'de şans verdi.
 
Şu ana kadar 13 maçta bin 147 dakika forma giyen Nani, bu  karşılaşmaların 10'unda 90 dakika sahada kaldı.
 
Nani, Spor Toto Süper Lig'de 3, Avrupa'da ise bir gol kaydetti. Yıldız  futbolcu, takımın formda ismi olarak Pereira'nın en güvendiği futbolcuların  başında geldi.
 
13 maçın 8'inde skora katkı yaptı
 
Nani, sarı-lacivertli formayla oynadığı 13 maçın 8'inde skora doğrudan  katkıda bulundu. Orta sahada iki kanatta da görev yapan Portekizli futbolcu, özellikle  Süper Lig'de attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkati çekti.
 
Fenerbahçe ile ilk golünü ligin 3. haftasında Antalyaspor ağlarına  gönderen Nani, bu maçta 2 gol kaydetti. Antalyaspor maçında 90+7. dakikada attığı  golle takımına 2-1'lik skorla 3 puanı getiren tecrübeli futbolcu, aynı sonuçla  kazandıkları Bursaspor maçında da fileleri havalandırmayı başardı.
 
Nani'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'ye 3-1 kaybettikleri maçta ise  attığı gol puan için yeterli olmadı.

Sarı-lacivertli futbolcu, ligde 1-1 berabere kaldıkları Çaykur  Rizespor maçında ise ilk asistini yaptı. Kasımpaşa deplasmanında Josef de  Souza'nın attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de asiste imza  atan oyuncu yine Nani oldu. Portekizli futbolcu, 2-2 berabere biten Akhisar Belediyespor ve Celtic maçlarında da birer asist yaptı.
 
Nani, Beşiktaş'a 3-2 kaybettikleri derbi maçta ise ilk golde başrol  oynadı. Siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'in kendi ağlarına gönderdiği topun  ortasını, Portekizli futbolcu kornerden yaptı.
 
Goller Kadıköy'de, asistler deplasmanda
 
Luis Nani, sarı-lacivertli forma altında kaydettiği bütün golleri  Kadıköy'de taraftarının önünde attı. Ülker Fenerbahçe Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde ligde  oynanan Antalyaspor (2) ve Bursaspor maçlarında gol atma başarısı gösteren Nani,  Molde filelerini de Kadıköy'de havalandırdı.
 
Başarılı futbolcu gollerinin aksine asistlerini deplasmanda yapıyor.  Nani, 4 asistinin 3'ünü dış sahada yaparken, Kadıköy'de oynanan Akhisar  Belediyespor maçında Fernandao'ya gol pasını verdi.
 
Ligde Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında arkadaşlarına gol pası  veren 28 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da ise Celtic deplasmanında skoru 2-2'ye  getiren asisti Fernandao'ya yaptı.