Pereira: ''Cezalısın Nani''

Pereira: ''Cezalısın Nani''

Luis Nani, daha önce birçok maçta hocası Vitor Pereira'nın da hedefi olmuştu.

Bencil oyunu nedeniyle eleştirilen Nani'nin, maçında oyundan çıkarken Pereira'ya takındığı tavır bardağı taşırmıştı. Sarı-lacivertli hoca, ceza olarak vatandaşını Trabzon'a karşı yedek oturtacak. Mesaj ise açık: 'Patron benim, dediğimi yapacaksın; yoksa sonuçlarına katlanırsın'
 
Fenerbahçe'nin Molde ile oynadığı maçın ardından "bireysel oyun tarzı" nedeniyle eleştirilen Luis Nani, daha önce birçok maçta bunu yaptığı için hocası Vitor Pereira'nın da hedefi olmuştu. Portekizli teknik adamın defalarca "bencillikten vazgeç" mesajı verdiği Nani'nin Molde'de oyundan çıkarken takındığı tavır ise kendisis adına bardağı taşıran son damla oldu.
 
Tam yetki aldı
 
Pereira, sabrının sınırlarını zorlayan yıldız futbolcuyu ceza olarak bugünkü Trabzonspor maçında yedek oturtma kararı aldı. Nani, son dakikada bir aksilik olmazsa eğer, bugün büyük ihtimalle 11 dışında. Pereira'nın Nani konusunda yönetime de bilgi verdiği ve uygulamalarıyla ilgili tam yetki aldığı kaydedildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Osmanlı deplasmanında olduğu gibi bu maçta da Nani'yi sahaya sürmeyerek, "Bu takımın patronu benim, dediğimi yapacaksın" mesajını vereceği bildirildi. Nani'ye bu uyarıdan da sonuç çıkmazsa, can yakan daha farklı yöntemlere gidileceği öğrenildi.
 
Van Persie tek forvet
 
Pereira'nın Nani'nin yerine sağ kanatta Volkan Şen'i kullanacağı öğrenildi. Volkan, görev alması halinde bu sezon ligde ilk kez ilk 11'de sahaya çıkmış olacak. Hücum hattının solunda yine Alper olacak. En uçta Fernandao ile Robin van Persie bu maç da yer değiştirecek ve Hollandalı 11'de başlayacak. Van Persie'nin arkasında ise Diego Ribas yer alacak. Pereira, Fernandao'yu 60'tan sonra skora göre kullanacak.

Fotomaç