Pandev'den Fenerbahçe mesajı !

Pandev'den Fenerbahçe mesajı !

Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, GS TV'nin sorularını yanıtladı.


Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni transferi Goran  Pandev, sarı-kırmızılı ekibin başarısı için katkıda bulunmak istediğini söyledi.
 
Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Makedon futbolcu Pandev, GSTV'ye  yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Henüz ilk günümdü. Umarım  tüm kupaları kazanabilmek için Galatasaray'a yardım edebilirim. Burada çok iyi  bir takım buldum. Bazı arkadaşlarımla tanıştım. Diğerleriyle milli takımdan  döndükten sonra tanışacağım. İlk izlenimlerime göre hepsi pozitif oyuncular"  dedi.
 
Galatasaray'a transferinin kendisi için çok önemli bir karar olduğunu  söyleyen Pandev, "Çünkü Prandelli beni istedi ve Galatasaray çok büyük bir kulüp.  Şampiyonlar Ligi ve Türkiye liginde iddialı bir ekip. Bence çok iyi bir seçim  yaptım. Prandelli çok büyük bir teknik direktör. Kendisiyle İtalya'da rakip  olmuştuk. Burada iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Sarı-kırmızılı takımda yer alan isimlerden bazılarını tanıdığını  aktaran tecrübeli oyuncu, "Lazio'da Muslera ile birlikteydik. Sneijder ile  Inter'de kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Onlarla sürekli iletişim  halindeydim. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Galatasaray'ı Avrupa'da herkes  tanıyor. Çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Buraya gelip tüm kupaları  kazanmak istedim ve arkadaşlarım bu kararımda bana çok destek oldu"  değerlendirmesinde bulundu.
 
"Fenerbahçe derbisini görmek istiyorum" 
 
İtalya'da Lazio-Roma, İnter-Milan derbileri gibi önemli maçları  oynadığını aktaran Pandev, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de görmek istiyorum. Çünkü çok  önemli olduğunu biliyorum. İnsanlar tarafından yoğun bir şekilde hissedilen bir  derbi. O maçta oynamak için sabırsızlanıyorum. Sadece gol atmayı değil takımı da  düşünüyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız. Bu benim için daha önemli.  Dördüncü yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Amacımız taraftarımızı  sevindirmek. Umarım sonuna kadar savaşır ve dördüncü yıldızı takarız. Çünkü bu  bizim için çok önemli bir başarı." 
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden hiçbirinden korkmadıklarını  vurgulayan oyuncu, "Arsenal ve Borussia Dortmund'a karşı daha önce oynamıştım.  Zor bir gruptayız ama biz Galatasarayız ve her şeyi kazanmamız gerekiyor" derken,  19 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili de, "Benim için çok önemli ve şanslı  bir rakam 19.  Tüm kupaları bu numarayla kazandım bu yüzden 19 numarayı seçtim"  ifadelerini kullandı.