Pancu alkol batağında !

Pancu alkol batağında !

Eski Beşiktaşlı Daniel Pancu, alkol problemleri nedeniyle şuan oynadığı Rapid Bükreş takımından uzaklaştırıldı.

Rapid Bükreş formasıyla futbol hayatına devam eden eski Beşiktaşlı Daniel Pancu, alkol sorunlarıyla gündeme geldi.
 
SAHAYA ALKOLLÜ ÇIKMAMASI GEREKİYOR
 
Rapid Bükreş sağ beki Cristian Sapunaru'nun, Pancu'nun neden kadro dışı kaldığına dair yaptığı; "Pancu, alkolden uzak kalmayı garanti edene kadar oynayamayacak. Pancu elbette içebilir ancak sahaya alkollü çıkmaması ve bize yardım etmesi gerekiyor." demesi gündeme oturdu.
 
Daniel Pancu ise bu sözler üzerine Romen basınına yaptığı açıklamada; "Onunla dün gece uzun uzun konuştum. Sapunaru gerçek bir dost, çok güçlü bir karakteri var. Beni sahalara döndürebilmek için gayret sarfediyor. Onunla konuşmamızda geçmişte neler olduğuna takılıp kalmadık. Herkesin hayatta hataları, dönüm noktaları olur. Ben, bu noktada futboldan konuşmayı tercih ederim. Alkol sorularına cevap vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.
 
SABAH UYANINCA İÇMEYE BAŞLIYOR

 
Rapid Bükreş'te futbol direktörlüğü görevi yapan eski Milli futbolcu Ionel Gane ise; "Pancu, maçlara ayık bir şekilde çıkmıyordu. Biz de oyuncularımıza sorduk, sizce bu durum normal mi dedik. Takımdaki herkes biliyordu ki, Pancu sabah uyanınca içmeye başlıyor ve tekrar uyuyana kadar içmeye devam ediyordu" yorumunu yaptı.