Panathinaikos, Obradovic'in peşinde

Panathinaikos, Obradovic'in peşinde
Güncelleme:

Obradovic'e, efsane yaptığı eski kulübü Panathinaikos talip oldu.

Fenerbahçe Ülker'i THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne taşıyan Sırp koç Zeljko Obradovic'e, efsane yaptığı eski kulübü Panathinaikos talip oldu.

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne kalan ve Türkiye Basketbol Ligi'nde de şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe Ülker'e, Yunanistan'dan flaş bir haber geldi... Sarı lacivertli takımdaki bu tarihi başarının mimarı olan Sırp antrenör Zeljko Obradovic'e, eski kulübü Panathinaikos talip oldu.

'GÖLGE' BAŞKAN GIANNAKOPOULOS, OBRADOVIC'İ İSTİYOR

Karadağlı antrenör Dusko Ivanovic'in görevine geçtiğimiz günlerde son verip takımın başına geçici olarak Sotiris Manolopoulos'u getiren Yunan devinin 'gölge' başkanı olan Dimitris Giannakopoluos'un, Obradovic'i geri getirmeye kararlı olduğu bildirildi.

Dimitris Itoudis, bir dönem Zeljko Obradovic'in yardımcılığını yapmıştı.

OBRADOVIC'İN ALTERNATİFİ ITOUDIS

Hakem odalarını ve rakip takımların soyunma odalarını basması ile ünlü Giannakopoulos, Obradovic'i ikna edemediği taktirde, halen CSKA Moskova'yı çalıştıran Yunan antrenör Dimitris Itoudis'i getirmeyi planlıyor.

PANATHINAIKOS'A 5 AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIRDI

Zeljko Obradovic, 1999-2013 yılları arasında çalıştırdığı Panathinaikos'a 5 Avrupa Ligi şampiyonluğu, 11 Yunanistan Ligi ve 7 Yunanistan Kupası kazandırarak, 'Yeşil Yoncalar' lakaplı kulübü bir efsane haline getirmişti.

Hürriyet