Özyazıcı'dan iyi haber

Özyazıcı'dan iyi haber

Evinde banyo yaptığı sırada düşerek başını çarpan Özyazıcı'nın durumunun iyi olduğu ve yarın hastaneden taburcu edileceği bildirildi.

Trabzonspor 'un eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat  Özyazıcı'nın hastanede tedavisi sürüyor.
 
Trabzon'daki evinde banyo yaptığı sırada düşerek başını çarpan 78  yaşındaki Özyazıcı'nın durumunun iyi olduğu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp  Fakültesi Farabi Hastanesinden yarın sabah taburcu olmasının planlandığı  bildirildi.
 
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve  Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan da Özyazıcı ile her gün ilgilenerek Özyazıcı'nın durumuna ilişkin bilgiler  alıyor.
 
Trabzonspor'da teknik direktörlük kariyerinde 4 lig şampiyonluğu olmak  üzere 19 kupa sevinci yaşayan Özyazıcı, AA muhabirine, sağlık durumunun iyi  olduğunu belirterek, "Her geçen gün doktorlar sayesinde daha iyiye gidiyoruz.  Bizle iyi ilgileniyorlar. Allah'a şükürler olsun. Özel hayatımızda bu rahatlığı,  istirahati bulamamıştık. Şimdi rahatız" dedi.
 
Özyazıcı, Trabzonspor camiasının kendisini yalnız bırakmamasına  ilişkin, "Trabzonspor camiasını ben yalnız bıraktım mı ki onlar da beni yalnız  bıraksın. 1950'li yıllardan beri hem futbolcu hem teknik adam olarak hizmet  verdik. İyi kötü bir şeyler yaptık. Neticeye baktığımızda herhalde iyi şeyler  yaptık, çünkü şampiyonluklar var. Şampiyon olunmuş, zirveye gelinmiş. Bu da  şundan kaynaklanıyor, işi çok seviyorsanız, o işte başarı şansınız çok oluyor"  ifadesini kullandı.
 
Bugün artık şartların çok daha iyi bir hale geldiğini anlatan  Özyazıcı, "Kavakmeydanı'nda zor koşullarda futbol oynardık. Bizim büyüklerimiz  Akrep Celal, İhsan vardı. Onların kaleye vurdukları topları sahaya atardık. Top  toplayıcılık yaparak başladık. Yamadan top bulsak bizim için büyük mutluluktu.  Terzi arkadaşımız Ahmet vardı. Kumaş parçalarından top yapardı. O toplara  vurduğumuz zaman 50 santim zıplardı. Şimdi nereden nerelere geldik. Her şey çok  gelişti" diye konuştu.
 
"Hayatımız futbolla doğdu futbolla ölecek" 
 
Trabzonspor'un maçlarını takip ettiğini aktaran Özyazıcı, şunları  söyledi: "Benim hastalığım maç, başka merakım yok. Gerek televizyondan gerek  canlı maçların hepsini takip ederim. Demek ki hayatımız futbolla doğdu futbolla  ölecek. Benim meyhane, şunla bunla hayatım olmadı. Dükkandan eve gittim. Futbolu  bıraktık, antrenörlük yaptık, danışmanlık yaptık, böyle devam ediyoruz.  Trabzonspor, geçmişten bu yana baktığımız zaman çok iyi sonuçlara imza atmış bir  takım. Çoğunlukla bunu Trabzonlu futbolcularla yapmıştır. Transfer de yapılmıştı  ama genelde yerlinin yerlisi diyorduk biz. Yerli Trabzonlu futbolcular vardı.  Futbola çok meraklıydık."
 
Yakup Aslan ise Özyazıcı'nın söylediklerinin Trabzonspor'un nereden  nereye geldiğini gösteren bir durum olduğunu belirterek, "Böyle değerli insanlar  sayesinde Trabzonspor böyle yerlere geldi. Onların varlığı Trabzonspor'a umut  sağlıyor. Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece hastalıkta değil her  zaman bu değerleri hatırlamamız lazım. Doktoru Kayhan Kuzeyli'ye teşekkür  ediyoruz. Onların önderliğinde hekim arkadaşlar iyi hizmetler verdi. İnşallah  hocamız hayırlı, uzun ömür sürer, biz de onun bilgilerinden, gücünden  faydalanırız" dedi.