Özer'i Ciner'den Erdoğan bedelsiz istemiş !

Özer'i Ciner'den Erdoğan bedelsiz istemiş !

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Turgay Ciner arasında geçtiği iddia edilen yeni bir tape ortaya çıktı.

Cemaat operasyonuyla gözaltına alınan polislerin hazırladığı rüşvet ve yolsuzluk dosyaları, “paralel soruşturma”ya ek dosya olarak girdi. BirGün’ün ulaştığı ek fezlekede yer alan tapelerde ilginç ayrıntılar var.

BirGün’den Barış İnce’nin haberine göre “Alo Fatih” skandalı ile gündeme gelen Fatih Saraç ile Recep Tayyip Erdoğan ve Turgay Ciner arasında geçen konuşmalar, savcının operasyonu yüzünden dava dosyasına da girdi.

Konuşmaya göre Erdoğan, Kasımpaşaspor Yönetim Kurulu üyesi Turgay Ciner’den Özer Hurmacı’yı Çaykur Rize’ye bedelsiz istiyor.

Erdoğan bu talebini Ciner’in kendisine değil Fatih Saraç’a bildiriyor. Birgün gazetesinde yer alan habere göre Saraç, teklifi ilettiğinde Ciner önce, “yok anasının a.ı” diyor, fakat daha sonra “Onun saçının teline tüm takımı feda ederim” diyor.

Bu konuşma üzerine Fatih Saraç, Erdoğan’ı arayıp müjde veriyor ancak “anasının a…” kısmını iletmiyor.

Özer, Rize’ye gitmek istemedi

O günlerde Kasımpaşaspor’da siyahi futbolcu ile arasında geçen bir diyalogdan ötürü Özer Hurmacı kadro dışı kalmıştı. Kasımpaşa Başkanı, “Henüz, Özer ile ilgili kimseyle görüşmedik. Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor’un ilgilendiğini biliyoruz. Özer Hurmacı bizde kadro dışı kalan bir futbolcu ve bu transfer döneminde mutlaka bir takıma satacağız. Trabzonspor’un ilgilendiğini basından duyuyoruz. Özer, Trabzonlu olduğu için tercihi bu kulüpten yana olabilir” ifadelerini kullanmıştı. Kulüp Özer’i Rize’ye bedelsiz vermek istese bile Özer, Çaykur Rizespor’a gitmek istemedi ve Trabzon’a gitti.

Birgün