Özbek'e forma eleştirisi !

Özbek'e forma eleştirisi !

Dursun Özbek yönetiminden beklediği transfer harekatını göremeyen Galatasaray taraftarını, yeni formalar da heyecanlandırmadı.

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada bitirerek taraftarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da gözler bu sezona, öncelikle de transfere çevrilmişti.

Ne var ki yönetimden beklenen atak gelmedi ve sarı-kırmızılılar Ağustos ayına neredeyse santraforsuz girecek. Taraftarı heyecanlandıracak gelişmelerden biri olan yeni sezon formaları da yine geçer not alamadı.

Birçok sarı kırmızılı taraftar özellikle parçalı formayı eleştirdi.

İşte formalar hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar:

Böyle kalitesiz görünümlü bir parçalı forma da Dursun Özbek gibi bir kalitesize yakışırdı.

Beyaz forma çok sade ve güzel. Parçalı biraz sönük kalmış, deseni-görünüşü. Ama Üzerinde ARMA olduktan sonra gerisi teferruattır ..!!!

Parçalı forma ne kadar kötü olabilirse o kadar kötü olmuş

Parçalı forma adeta tersten giyilmiş gibi görünüyor

Bizim parçalı, Fener'in çizgili forması çok iyi. Beyaz formalar aynı ama 3. forma konusunda Fener'i kıskanıyorum

Yeni parçalı forma tüplü televizyonlarda soketi düzgün takamayınca gelen görüntü gibi

Ben formaları beğenmedim. Geçiştirilmiş resmen. Bulanık bir parçalı, bembeyaz bir atlet görünümlü forma.. İnce çubuklu neden yok !?

Yaratıcı forma espirileri geliyor. Bir tane de benden: Parçalı formaya gözleri kısıp şaşı bakınca forvet transferi görülebiliyormuş.

Beyaz forma idare eder de öyle parçalı forma mı olur? Çakma soluk duruyor. Forma tercihiniz bile kötü. #DursunÖzbekİstifa #4YıldızlıTekBüyük

Hayatımda gördüğüm en çirkin parçalı forma