''Özat Türkiye'de ikinci Fatih Terim'dir''

''Özat Türkiye'de ikinci Fatih Terim'dir''

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Ümit Özat'a övgü yağdırdı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçın ardından teknik direktör Ümit Özat'la ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Hüseyin Çalışkan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ligde kalan tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi. Galatasaray karşısında futbolcularının çok iyi oynadığını belirten Çalışkan, şöyle konuştu:

"Oyuncularımın gözlerinden öpüyorum, çok iyi oynadılar. Hocama da teşekkür ediyorum. Geldiği günden itibaren hep galibiyetle yüzümüzü güldürüyor. Eminim Beşiktaş maçında da en azından bir beraberlik alırız. Bu galibiyet bizim için büyük bir umut oldu. Kendi sahamızdaki maçları alırsak inşallah ligde kalırız. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Stadı doldurdular ve takıma destek verdiler. Taraftarımdan, futbolculardan, teknik heyetten memnunum" dedi.

Teknik direktör Ümit Özat'ın, takımın başına geldiğinde para istemediğini vurgulayan Çalışkan, "'Ben para pul istemiyorum' dedi. 'Bu takımı ligde bırakacağım ondan sonra bana ne verirseniz verin' dedi. Ümit Özat bana göre Türkiye'de ikinci Fatih Terim'dir. Yürekli, cesaretli, tuttuğunu koparan, dürüst bir insan" diye konuştu.