Ozan'da en kritik hafta !

Ozan'da en kritik hafta !

Beşiktaş Yönetimi, milli futbolcu Ozan Tufan'ı kadroya katmak için yoğun mesai harcayacak.

Siyah-beyazlılar, Bursaspor’dan ayrılmak isteyen Ozan Tufan için ikinci teklifini de yaptı. Kartal bonserviste yine anlaşma sağlanamazsa rotasını Gökhan İnler ve Aquilani gibi alternatif isimlere çevirecek. Yeşil-beyazlıların bu nedenle yetenekli futbolcuyu bırakmaya hazırlandığı belirlendi.

Transferde yaptığı akılcı hamlelerle Dusko Tosic, Andreas Beck, Ricardo Quaresma, Luiz Rhodolfo ve Mario Gomez’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş, bu politikasını milli oyuncu Ozan Tufan için de sürdürecek.

Tolgay Arslan’ın ilk yarıyı kapatması ve Veli Kavlak’ın en erken bir ay sonra sahalara geri dönecek olması nedeniyle ön libero arayışına başlayan siyah-beyazlı yönetim, Ozan Tufan’ı kadroya katmak için hafta boyunca yoğun mesai harcayacak. Bursaspor Yönetimi’nin, maddi konulardaki sıkıntısını net biçimde dile getiren Ozan’la yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yetenekli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut’un, Beşiktaş adına yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşmelere devam ettiği ve kulüplerin çeşitli formüller üzerinde anlaşma zemini aradıkları kaydedildi. Beşiktaş ile kıran kırana pazarlık yapan Bursaspor’un, siyah-beyazlı kulübün bir hafta sonra başka isimlere yönelecek olması nedeniyle Ozan Tufan konusunda anlaşma noktasına yaklaşacağı aktarıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in bütçe şartlarının elvermesi durumunda kadrosunda görmek istediği Ozan Tufan için Bursaspor’a ikinci teklifini yapan siyah-beyazlılar yine anlaşma sağlanamazsa rotasını alternatif oyunculara çevirecek.

Napoli’den Gökhan İnler ve Fiorentina ile sözleşmesi biten Alberto Aquilani ile temaslarını kesmeyen Beşiktaş, Ozan Tufan transferi gerçekleşmezse bu iki oyuncudan birini gelecek hafta İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı yönetim daha önce de transferde öncelik verdiği futbolcuların alternatifleriyle anlaşarak işini şansa bırakmamıştı. Beşiktaş’ın bu strateji çerçevesinde Ozan Tufan’ın alternatifleri olan Gökhan İnler ve Aquilani ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Milliyet