Ozan Tufan'a profesyonel destek

Ozan Tufan'a profesyonel destek

Kilo fazlalığı olan ve bu sorununu tek başına çözemeyen Fenebrahçe'nin orta sahası Ozan Tufan, diyetisyen Şengül Sangu Talak'tan yardım istedi.

Dibe vuran Ozan Tufan, kendine gelmek için Fenerbahçe'nin diyetisyeni Şengül Sangu Talak'ın kapısını çaldı. 23 Mart 1995 doğumlu Ozan, bugün 22. yaşına giriyor. 21 yıla Milli Takım'a seçilmeyi, Avrupa Şampiyonası'nda forma giymeyi ve Fenerbahçe'ye transfer olmayı sığdırdı. Ancak bu yükseliş, yerini inişe bıraktı. Fatih Terim, Ozan'ı bu kez kadroya almadı.

BAMBAŞKA BİR OZAN

Milli Takım'a çağrılmamak genç oyuncu için yıkım olsa da gerçeklerle yüzleşmesini sağladı. Yaz hazırlık kampına 7 kilo fazla ile gelmişti. Bu kiloları eritti. Ama sakatlandı. Yeniden kilo aldı, formdan düştü.

Ozan, Fenerli futbolcuların "Şengül Abla" dediği diyetisyenle şimdi bu kilolardan kurtulmaya çalışıyor. 2 kilo verdi bile. Milli aranın ardından zihinsel ve fiziksel olarak bambaşka bir Ozan gelecek. 22. doğum günü değişiminin de başlangıcı olacak. Ozan Tufan, ligde 25 maçın sadece 16'sında oynadı ve 3 gol attı.

Akşam