Ozan Tufan eski günlerini arıyor !

Ozan Tufan eski günlerini arıyor !

Ozan Tufan'ın kötü performansı Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratıyor...

Bursaspor'da gösterdiği muhteşem performansla Milli Takım'ın değişmez ismi olan 20 yaşındaki genç yetenek, Fenerbahçe'de kendini adeta inkar ediyor! Ozan'ın iki performansı arasında uçurumlar var Geçen sezon 32 lig maçına çıktığı Timsah formasıyla 2252 yararlılık puanı tutturan Ozan'ın, 0 gol-0 asistle oynadığı F.Bahçe'de 14 lig mücadelesinde ulaştığı yararlılık puanı ise sadece ve sadece 165!

Beşiktaş'la amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren F.Bahçe, bu yarışta bazı yıldızlarından tam olarak yararlanamıyor. Caner'in performansı geçen sezonları mumla aratıyor. Büyük umutlarla transfer edilen Lazar Markovic, Volkan Şen ve hatta Robin van Persie bir türlü beklenen patlamayı yapamıyor. Ancak bir isim var ki; tam bir hayal kırıklığı. Bu isim Ozan Tufan'dan başkası değil... Tam 7 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Bursaspor'dan transfer edilen Ozan'ın Fenerbahçe'de şimdiye kadar akılda kalan tek maçı yok desek yeridir. 20 yaşındaki yeteneğin o eski halinden eser yok şimdi...
 
Ara ki Ozan'ı bulasın
Timsah 'ta geçen sezon muhteşem oynayan ve bu performansıyla Milli Takım'ın değişmez isimleri arasına katılan Ozan'ı şimdilerde ara ki bulasın! Fenerbahçeli taraftarların "Kayıp aranıyor" diye sosyal medyada ilanlar verdiği oyuncu, Pereira'nın ısrarla forma vermesine rağmen bir türlü gereken patlamayı gerçekleştiremiyor. Ozan Tufan, geçen sezon Bursaspor formasıyla 32 karşılaşmada 3 gol atıp, 7 asist gerçekleştirirken, kendisini yeşil-beyazlı formayla yücelten değerler hiç şüphesiz bunlardan ibaret değildi.
 
Öyle bir çakıldı ki...
Yeşil-beyazlı formayla 32 lig maçının tamamında ilk 11'de sahaya çıkıp 2792 dakika sahada kalan Ozan, 2252 yararlılık puanı (Fstats'ın findeks puanı) tutturdu. Aynı Ozan, bu sezon 7'si ilk 11'de olmak üzere ligde 14 kez formasını giydiği Fenerbahçe'de 165 yararlılık puanında kaldı. Genç futbolcunun bu puanı, sezonun geri kalan kısmında futbol değerleri arttıkça yükselebilir de, performansı daha düşürse gerileyebilir de. Ozan'ın Fenerbahçe adına bu sezon tek icraatı, Molde deplasmanında attığı goldü.
 
Fotomaç