Ozan Tufan, 2 haftada eridi

Ozan Tufan, 2 haftada eridi

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Ozan Tufan, 2 haftada 5 kilo verdi.

Fenerbahçe'de Kardemir Karabükspor maçı öncesi sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Sakatlığı sebebiyle tedavi olan ve bireysel çalışmalar yapan Ozan Tufan takımla idmanlara başladı. 

 Bu süreçte genç futbolcu fazla kilolarından da kurtuldu. İki haftada 5 kilo vermeyi başaran Ozan ideal kilosuna yaklaştı. 

Van Persie ise milli takım arasında kondisyoner Fatih Yıldız ile özel çalışmalar yaptı. Fiziksel açığını bu şekilde kapatan Hollandalı futbolcu ardından takım çalışmalarına katıldı. Geçen haftalarda yaşadığı moral bozukluğunu üzerinden atan Van Persie'nin son antrenmanlarda bir hayli istekli olduğu vurgulandı. 
 
Öte yandan sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlayan Volkan Demirel de antrenmandaki performansıyla dikkat çekiyor. Deneyimli futbolcu iyileşip çalışmalarda yer almasına rağmen Karabükspor maçında kaleyi Brezilyalı file bekçisi Fabiano koruyacak.   

AZİZ YILDIRIM UYARMIŞTI

Fenerbahçe'de son dönemde fazla kilolarını veremediği gibi daha da kilo aldığı gözlenen Ozan Tufan'a Başkan Aziz Yıldırım'dan uyarı mesajı gitmişti.

Aziz Yıldırım'ın "Profesyonel bir futbolcu kendisine nasıl dikkat etmez" dediği iddia edildi

Akşam