Öve öve bitiremedi !

Öve öve bitiremedi !

Fenerbahçe'nin Portekiz'li yıldızı, Fenerbahçe Televizyonu'na bir röportaj verdi.

Portekizli yıldız oyuncu Raul Meireles, yeni sezonda giydikleri 3 formanın da son derece şık ve güzel olduğu ifade etti.

Fenerbahçe Televizyonu, Portekizli oyuncu ile evinde röportaj gerçekleştirdi. Röportajda öncelikle bu sezonki formların şıklığına ve rahatlığına dikkat çeken Raul Meireles, "Gerçekten çok şık ve güzel formalar. Daha önceki röportajlarımda da bunu belirttim. Bu sene çok beğendiğim formalar üretildi. Belki de Fenerbahçe tarihinin en güzel formalarını görüyoruz. Umarım taraftarlarımız takımımıza destek olur. Bu güzel formalardan almaya aynı şekilde devam ederler. Her üç formamızda son derece şık" dedi.

Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftarları arasında olduğunun altını çizen deneyimli oyuncu, "Bu sene formamızın üzerinde sponsor yok. Bu sezon böyle bir tercih yapıldı ve güzel formalar üretildi. Taraftarlarımızın takımımıza yardım edebilmek için Fenerbahçe’ye destek olabilmek için, her zaman forma almalarını bende onlardan bekliyor ve rica ediyorum. Onları, Dünya’nın en büyük taraftarlarından biri olduklarını düşünüyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir camianın sponsora da ihtiyacı olmadığını göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu sezon artık bizim sponsorumuz onlar. Taraftarların verecekleri bu destekle Fenerbahçe’nin büyüklüğünün bir kere daha görüleceğine inanıyorum" diye konuştu.

"Böyle güzel formalarla sahada kendimizi çok çok daha iyi hissediyoruz" diyen Raul, "Çünkü herkes evinden çıktığı zaman şık ve güzel gözükmek ister. Bu formaların şıklığı ile beraber biz sahaya çıktığımız da sadece benim için değil, tüm futbolcu arkadaşlarımın böyle düşündüğünü düşünüyorum. Üzerinizde böyle şık ve rahat formalar olduğu sürece siz kendinizi daha iyi ve daha kendine güvenir bir şekilde hissedersiniz" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlara da mesaj gönderen Portekizli yıldız, "Bizi her zaman aynı tutku ve coşkuyla desteklemeye devam etsinler. Onların desteği ile biz her zaman kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Stadı her zaman doldursunlar. Aynı zamanda bir kez daha tekrarlamak istiyorum, bu sene bu formalarımızdan almaya devam etsinler" diye konuştu.

Raul’un eşi Ivone Meireles’de yeni sezon formaları için, "Çok şık ve güzel formalar. Bayan taraftarlarımıza da bu formalardan bol bol almalarını tavsiye ediyorum" dedi.