Orduspor'da şok! 16 oyuncu...

Orduspor'da şok! 16 oyuncu...

Ziya Doğan, "16 oyuncumuz kulübe ihtar çekerek serbest kalmak için hamle yaptı" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Ziya Doğan, "16 oyuncumuz kulübe ihtar çekerek serbest kalmak için hamle yaptı" dedi.

Doğan, kulübün Durugöl Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligdeki konum itibarıyla her maçı final havasında oynamak zorunda olduklarını belirtti.

Bunlardan ilkinin hafta sonu deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçı olduğunu ifade eden Doğan, Karadeniz derbisini kazanmak istediklerini söyledi.

Geçen hafta sahalarında aldıkları Denizlispor galibiyetinin morali ile Giresun'a gideceklerini kaydeden Doğan, "Ligde ilk devrenin kapanmasına iki maç kaldı. Biz Orduspor olarak 6 puana talibiz" dedi.

Futbolcuların her geçen gün daha iyi olmaya ve oynamaya başladığını vurgulayan Doğan, bu tablonun kendilerini ayrıca sevindirdiğini anlattı.

"16 futbolcu kulübe ihtar çekti"

"Bu haftadan itibaren takıma kimleri alabiliriz ya da kimlerle yolumuzu ayırırız, onların hesabı içerisinde olacağız" diyen Doğan, şunları kaydetti:

"16 oyuncumuz kulübe ihtar çekerek serbest kalmak için hamle yaptı ancak biz bu konuda önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Elimizdeki mevcut oyuncuları mutlaka tutmamız lazım. Onun dışında bazı oyunculara da müsaade edeceğiz ama bir taraftan da alabileceğimiz oyuncuları zamanımız kısa olduğu için şimdiden belirlememiz lazım. Transfer süresi çok kısa olacağından bunun için acele etmemiz gerekiyor. Bu nedenle elimizden geleni yapıyoruz."

Ziya Doğan, konuyu yönetimle de konuştuklarını belirterek, kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.