Orduspor otoparkını kaybetti

Orduspor otoparkını kaybetti

Kentin tanıtımına büyük katkı sağlayan futbol takımı zor günler geçiriyor...

Orduspor tarafından işletilen Cumhuriyet Otoparkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Or-Bel şirketine geçti. Orduspor Kulübü resmi siteden bir açıklama yaparak tahliye edilmelerine tepki gösterdi.
 
Orduspor Kulübü tarafından Altınordu İlçesi'nde işletilen Cumhuriyet Otoparkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mahkeme kararıyla tahliye edildi. Orduspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tahliye işlemleri tepkiyle karşılandı. Polisin güvenlik önlemi aldığı tahliye işlemleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de çalışmaları takip etti. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada otoparkın bundan böyle Or-Bel şirketi tarafından işletileceği belirtilerek şöyle denildi:
"Otoparka gelen görevlilere tahliye işleminin durdurulmasına ilişkin Ordu 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2015/3 D.İş Esas 2015/ D.iş Karar sayılı İhtiyat-i Tedbir kararı sunulmuştur. Bu İhtiyat-i Tedbir kararına rağmen tahliye işlemi devam etmiştir. Bunun üzerine ikinci kez Ordu 2.Sulh Hukuk Mahkemesinin 2015/3 D.İş Esas 2015/3 D.İş Karar sayılı 27/01/2015 tarihli ihtiyat-i tedbir kararı alınmıştır. Kararın verildiği ve görevlilere ibraz edileceğini ifade edilmesine rağmen öğle tatili sonrası mesainin başlaması beklenmeden apar topar tahliye işlemi hızlandırılmıştır. 27.01.2015 tarihi itibariyle Cumhuriyet Otoparkı Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakı olan Or-Bel şirketi tarafından işletilecektir."
 
Orduspor'un zor günler yaşadığı, kentin tanıtımına büyük katkı ve destek sağladığı da vurgulanan açıklamada, "Şehrimizin en büyük markası olan Orduspor, tüm kamuoyunun da malumu olduğu üzere zor günler yaşamaktadır. Ancak bir spor kulübü olarak şehrinin tanıtımına ve ekonomisine en büyük desteği veren sivil toplum örgütüdür. Kulüp olarak şehrimize yaptığımız bu katkıyı yalnız bırakılsak da sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Zira aslolan Orduspor, Orduspor camiası, Ordu şehri ve büyük Orduspor taraftarıdır. 1967’den günümüze kadar yaşayan ve bu şehrin en kıymetlisi olan Orduspor, bu zor günleri doğmuş olduğu şehrin kendi öz değerlerinden mahrum bırakılsa da aşacaktır. Ordusporumuz adına Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu bu üzücü kararı ve uygulamayı kamuoyunun takdirine sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.