Onur mücadelesi

Onur mücadelesi

Onur Kıvrak dünkü antrenmanda takımla çalışırken hırsıyla dikkat çekti.

Trabzonspor’da dizindeki ağrılar yüzünden Torku Konya maçında kaleyi Estaban’a kaptıran Onur Kıvrak dünkü antrenmanda takımla çalışırken hırsıyla dikkat çekti.

Süper Lig’de üst üste 3 yenilgi alarak zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor, 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli oyuncuların yanı sıra sakatlıkları nedeniyle  salonda çalışan Mehmet Ekici ve Alper Uludağ ile izinli olan N’Doye katılmadı. Sakatlığı düzelen Onur Kıvrak ise takımla çalışmalara başladı.

Sorun yaşamadı

Ameliyat olduğu dizindeki ağrılar yüzünden Konya maçında forma giyemeyen Onur hırsıyla dikkat çekti. Kaleyi Esteban’a kaptırdığı yönündeki haberler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren tecrübeli file bekçisi, 1 saatlik yorucu bir çalışma yaptı. Onur’un tüm hareketleri rahatlıkla yapabildiği herhangi bir sorun kalmadığı belirtildi.

Bordo-mavili futbolcular kondisyon çalışmasının ardından pas ve hücum organizasyonları gerçekleştirdi. Antrenman taktik çalışmalarla tamamlandı.

Yarım takım

Trabzonspor Teknik Direktör Şota Arveladze, milli arada istediği çalışma ortamını bulamadı. Milli takım kamplarındaki oyuncular ile sakat isimlerin antrenmanlara katılamaması nedeniyle Gürcü hocanın elinde sadece 13 futbolcu kaldı. Şota bu nedenle U21 takımından 6 oyuncuyu dünkü çalışmaya dahil etti.