Onur Kıvrak krizi mutlu sonla bitti

Onur Kıvrak krizi mutlu sonla bitti

Trabzonspor’da, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile Onur Kıvrak arasındaki kriz tatlıya bağlandı.

Trabzonspor’da, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile Onur Kıvrak arasındaki kriz tatlıya bağlandı. Hurma ile yaşadığı tartışma nedeniyle 28 Temmuz’da bordo-mavili takımın kamp yaptığı Makedonya’dan, Türkiye’ye gönderilen Onur dün Trabzon’a geldi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota ile görüşen Onur’un özür dilediği ve krizin sona erdiği öğrenildi.

Başarılı kaleci kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamasında, “Süleyman abiyle konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyanlardan dolayı çok üzgünüm ama şu an çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman abi ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.

İdmana çıktı

Süleyman Hurma ile arasındaki kriz tatlıya bağlanan Onur Kıvrak dün akşam bordo-mavili takımla idmana çıktı.

Hazırlık başladı

Bordo-mavili takımda, Teknik Direktör Şota Arveladze’nin, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadıkları Rabotnicki maçından sonra oyunculara verdiği 2 günlük izin sona erdi. Karadeniz ekibi dün akşam yaptığı antrenmanla Makedon rakibiyle yapacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Futbolcuların basına kapalı olan idmanda taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Rövanş maçına İskoç hakem

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında perşembe günü Rabotnicki ile oynayacağı maçı İskoç hakem Steven McLean yönetecek. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçta McLean’in yardımcılıklarını aynı ülkeden David McGeachie ve Graeme Stewart üstlenecek.

Bu arada Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Medipol Başakşehir’in, AZ Alkmaar ile perşembe günü saat 20.00’de Fatih Terim Stadı’nda oynayacağı 3. tur ön eleme rövanş karşılaşmasında ise İspanyol hakem Carlos Gomez düdük çalacak.