''Onun gitmesi çok zor''

''Onun gitmesi çok zor''

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Goran Pandev ve Yasin Öztekin hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulüpteki transfer çalışmaları hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Goran Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını, bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirten Albayrak, Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi. Galatasaray Başkan Yardımcısı, Yasin Öztekin, Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın durumları konusunda da bilgi verdi.

"Pandev'in gitmesi çok zor"

Son dönemde kadroya alınmayan Goran Pandev hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Gitmesi çok zor. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Galatasaray'dan yüklü miktarda para alıyor. 1 maç oynasın bakalım. İyi performans gösterirse o zaman niye satalım. Pandev kumaşı iyi olan bir futbolcu" dedi.

"Yasin kiralık olarak gidecek"

Yasin Öztekin'in Cesare Prandelli döneminde bir takım görüşmeler yaptığının altını çizen Abdurrahim Albayrak, "Hamza hocanın gelmesiyle bütün takımda bir istek oluştu. Futbolculara da hak vermek lazım. Onlar da şanslarını denemek istiyorlar. Keşke hepsi Galatasaray'da kalsa da faydalı olsa. Bazı arkadaşlarımızı asla bırakmak istemiyoruz ama başka kulüpler de oynama şansları olursa bize de ileride fayda sağlarlar. Sonuçta Galatasaray'da 11 kişi oynuyor. Göndereceğimiz oyuncular Galatasaray'a geri geleceklerdir. Yasin de kiralık olara gidecek" şeklinde konuştu.

"Furkan'ı Karabük satın almak istiyor"

Umut ve Yasin'in kiralık olarak gideceğini söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Sadece Furkan, daha önce Karabük'te başarılı performans gösterdiği için Karabük yönetimi satın almak istiyor. Biz de 'Oyuncu ile anlaşırsanız olabilir' dedik" ifadelerini kullandı.

NTVSpor