Ontivero kayıplara karıştı !

Ontivero kayıplara karıştı !

Lucas Ontivero'nun durumu merak konusu oldu.

İsviçre ekibi Will'e transferi gerçekleşmeyen, Galatasaray'ın kampına da katılmayan Lucas Ontivero'nun durumu merak konusu oldu.
 
Galatasaray bugün yayınladığı bir açıklamayla, genç futbolcu Kaan Baysal ile yollarını ayırdığını duyurdu. 19 yaşındaki futbolcuyla yolların ayrılması akıllara, sarı-kırmızılıların bir başka ismini getirdi. Arjantinli futbolcu Lucas Ontivero, Kaan Baysal ile birlikte bir ay önce İsviçre'nin Fc Will takımına transfer oldukları duyurulmuş, ancak kulüpler arasında ödemeye dair anlaşmazlık çıkınca İsviçre ekibine transfer gerçekleşmemişti.
 
O tarihten bu yana ortalıkta görünmeyen Lucas Ontivero'nun durumu, Kaan Baysal ile ilgili yapılan açıklamanın ardından tekrar gündeme geldi. Son olarak yeni kulübü FC Will'e imza atarken fotoğrafları yayınlanan 20 yaşındaki futbolcu o günden sonra kayıplara karıştı. Avusturya kampında yer almayan, takımla idmanlara da çıkmayan Ontivero'nun sözleşmesinin de Baysal gibi fesih mi edileceği, yoksa gözden çıkarılan oyuncunun başka bir takıma mı gönderileceği merak konusu oldu.
 
Adeta hayata küstü
İsviçre ekibine transferi gerçekleşmeyen ve sarı-kırmızılı ekipte de kendisine yer bulamayan Arjantinli futbolcu adeta hayata küstü. Durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ve medyaya demeç vermeyen Ontivero, sosyal medya üzerinden de suskunluğa büründü. Sosyal medyayı etkin kullanan, hem twitter hem instagram hesapları bulunan oyuncunun, son tweet'ini temmuz ayı başlarında atması ve yaklaşık 1 aydır herhangi bir hareketlilik görülmemesi dikkat çekti.

Milliyet