''Önemli bir maç kazandık''

''Önemli bir maç kazandık''

Cihat Arslan, Trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Trabzonspor'u  kupada yendikleri maçın ardından lig müsabakasının daha zor geçeceğini tahmin  ederek sahaya çıktıklarını söyledi.
 
Kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:
 
"Kulübümüz için çok güzel bir gün. 33 puana ulaştık. Üst grupta kalmak  için önemli bir karşılaşmayı kazandık. İlk 2 sıradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin  ayrıştığı ligde biz de Galatasaray, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Torku  Konyaspor'la yarışmamız için önemli bir galibiyet aldık. Zeminde sorun vardı,  hava soğuktu. İki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Zaten oyunda kalite beklemiyordum. Trabzonspor'u üste üste 2 kez yenmek önemli bir işti. Oyuncu  arkadaşlarımızı kutluyorum."
 
Arslan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'la tarihi  bir maça çıkacaklarını hatırlatarak artık o karşılaşmaya hazırlanmak zorunda  olduklarını kaydetti.
 
Lig maçının kupa müsabakasına göre daha zorlu geçtiğini kaydeden  Arslan, "Statta 5 günde 4 maç oynanıyor. Oyunun ve topun kontrolü zordu, biz iyi  zeminlerde daha iyi oynuyoruz. Zaten kupa maçının ardından saha zemininde  iyileştirmeler yapılacak" ifadesini kullandı.
 
Arslan, kupada çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı yenmek  istediklerini belirterek, "Galatasaray ligde sıkıntılı olduğu için kupada her  şeyini ortaya koyacaktır. İlk maçı burada oynayacağız, kazanıp ikinci müsabakaya  avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Biz kazanmak için sahada olacağız. O  formayı kim giyerse giysin gerekli mücadeleyi gösterecektir" diye konuştu.