Önce Fatih Terim, sonra Igor Tudor !

Önce Fatih Terim, sonra Igor Tudor !

Ali Palabıyık'ın Igor Tudor'u tribüne göndermesi sarı kırmızılı kulübün tepkisini çekti...

Antalyaspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'ın Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'u tribüne göndermesi sarı kırmızılı kulübün tepkisini çekti. Palabıyık, daha önce de Fatih Terim'e aynısını yapmıştı.

Antalyaspor - Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık'ın tribüne gönderdiği ilk Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor değil... 6 Nisan 2013'te Cimbom'un Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçın 44. dakikasında tartıştığı Fatih Terim'i orta hakem Süleyman Abay'a şikayet eden Palabıyık, Terim'in tribüne yollanmasına neden olmuştu.
 
Dün de 4. hakem Hakan Ceylan'ın uyarısıyla orta hakem Ali Palabıyık Igor Tudor'u oyundan attı. 33. dakikada Antalyaspor lehine çalınan faulde çileden çıkan Hırvat çalıştırıcı sağlık çantasını tekmeledi. 4. hakeme Josue'nin, Serdar'a değil topa müdahale ettiğini söyleyip itirazlarını sürdürünce kendini tribünde buldu.
 
HOCAMIZ HAK ETMEDİ
 
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ayhan Akman maçtan sonra, "Geri dönüş ve 3 puan güzel" derken, Tudor'un atılmasını şu sözlerle eleştirdi: "Hocamız oyun dışı kalmayı hak etmedi. Sağlık çantasına ufak bir dokunuşu oldu. Hakeme karşı değildi. Uyarıyla geçiştirilebilirdi. Bruma'ya gösterilen ikinci sarı kart da çok ağırdı."

Sabah