Onazi'ye 5 milyon euro !

Onazi'ye 5 milyon euro !

Sezon başında Lazio'dan 3,5 milyon euro'ya transfer edilen Onazi için Çin kulübü Henan Jianye, 5 milyon euro teklif etti.

Sezon başında büyük umutlarla İtalya’nın Lazio takımından transfer edilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için Çin’den astronomik bir teklif geldi.

TRABZONSPOR 6 MİLYON EURO İSTEDİ

Sonnokta'nın haberine göre, Çin kulübü Henan Jianye’nin 5 milyon Euro’luk, (23 milyon lira) resmi teklifinin bizzat kulübe iletildiği vurgulandı. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreç geçirmesine karşın yine de kadrosunu güçlendirmeyi düşünen Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Ogenyi Onazi’nin gitmesi takımın gücünü fazla etkilemez” raporundan sonra Çin kulübünün teklifini 6 milyon Euro’ya çıkarması halinde ‘evet’ diyebileceği belirtiliyor. Trabzonspor kurmayları ile Çin kulübü Henan Jienye yetkilileri arasında görüşmeler devam ediyor

ONAZİ YILLIK 5 MİLYON EURO TALEP ETTİ

Konuyla ilgili olarak Ogenyi Onazi ile de görüşme yapılırken , Bordo-Mavili kulüpten yılda 1 milyon Euro kazanan Onazi’nin, “Çin’den yapılan teklifi kabul edebilirim fakat bana de yıllık 5 milyon Euro vermelerini istiyorum” dediği belirtildi.