Ömer Ali ve Kaan Ayhan hamlesi

Ömer Ali ve Kaan Ayhan hamlesi

Trabzonspor ara transferde sağ bek, sağ açık, orta saha ve forvete takviye düşünüyor.

Bordo-mavili yönetimin, Konyasporlu Ömer Ali ve gurbetçi oyuncu Kaan Ayhan’ı liste başında tuttuğu iddia edildi.

Trabzonspor’da gözler ara transfer dönemine çevrildi. Süper Lig’de sezona istediği başlangıcı yapamayan bordo-mavili takımın devre arasında bir sağ bek, bir sağ açık, bir orta saha ve bir forvet oyuncusu kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlayan Karadeniz ekibi ara transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda problem yaşanan bölgelere takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Mali kriterler kapsamında UEFA denetiminde olduğu için transferde dar bütçeyle hareket etmek zorunda olan Trabzonspor’un, maliyeti düşük oyuncuları düşündüğü, ayrıca kiralık ve takas yöntemlerini de devreye sokacağı ifade edildi.

Yanal’ın listesinde

Transfer çalışmalarına erken başlayan bordo-mavililerin ilgilendiği isimler arasında Atiker Konyaspor’dan Ömer Ali Şahiner ve Fortuna Düsseldorf’tan Kaan Ayhan gibi genç oyuncuların yanı sıra yabancı futbolcuların da yer aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Ömer Ali ve Kaan’ı kadrosunda görmek istediği ancak bu oyuncuların bonservisleriyle birlikte transfer edilmesinin bu aşamada zor olduğu savunuldu.