Olcan Adın Fenerbahçe'ye meydan okudu !

Olcan Adın Fenerbahçe'ye meydan okudu !

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Olcan Adın, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolcular Olcan Adın ve Umut Bulut, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Çalışmaların çok iyi gittiğini belirten Olcan Adın, "Maça tam anlamıyla hazırız. Son haftalarda oynamaya başladım. Oynadıkça açılacağımı biliyordum. Bu galibiyetler bize güven aşıladı. Bütün arkadaşlarım rahat. Oraya gidip kazanacağımızı biliyoruz. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

UMUT: "TELAFİSİ OLMAYAN BİR MAÇ DEĞİL"
 Derbi karşılaşmasının iki takım için de zorlu olacağını vurgulayan golcü futbolcu Umut Bulut da, "Telafisi olmayan bir maç değil. Oraya avantajlı gidiyoruz ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarımızla çok iyi konsantre olduk. İnşallah oradan istediğimiz sonucu alırız. Böylece önümüzdeki haftalara daha iyi bakabiliriz" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK"
 Son haftalarda attığı golleri değerlendiren başarılı golcü, "Her maç öncesi gol atmayı hayal ediyoruz. Fenerbahçe maçında atacağımız golün kimin attığı önemli değil. Önemli olan topu kaleye sokmak. Önemli olan kazanmak" şeklinde konuştu.

 Sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenen Umut, "Onlar için en büyük mesajımız onlara vereceğimiz güzel sonuç ve galibiyet olacaktır. Galibiyet için gidiyoruz. Beraberlik de olabilir. Oradan puan alırsak taraftarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sabah