Okur’dan Atatürk Havalimanı paylaşımı !

Okur’dan Atatürk Havalimanı paylaşımı !

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı sonrası güvenlik zafiyetine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın eski oyuncusu Mehmet Okur, Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan hain terör saldırısı ile ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu. Saldırı sonrası Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı “Güvenlik zafiyeti yoktu” açıklamasına tepki gösteren Mehmet Okur, yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı.

Mehmet Okur, kişisel Twitter hesabından yaptığı yorumda, “Güvenlik zafiyeti yok(mus)! Bir de olsa. Aman Allah’ım düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye yazdı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Mehmet Okur’un Türkiye’yi kana bulayan saldırı sonrası paylaştığı bu ‘Tweet’i sosyal medyada büyük yankı yarattı. Kısa sürede yüzlerce beğeni alan ‘Tweet’e onlarca yorum yapıldı. Yorumların çoğunda Mehmet Okur’a destek verilirken, bazı kişiler ünlü spor adamına tepki gösterildi.

1-20160629134152.jpg

Türk spor camiası da İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki patlama sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları mesajlarla paylaştı.

BİNALİ YILDIRIM SALDIRI SONRASI NE DEMİŞTİ?

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Atatürk Havalimanı’da meydana gelen terör saldırısı sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Güvenlik güçlerimizin yaptığı tespitler terör eyleminin DAEŞ örgütünde gerçekleştiğin işaret etmektedir. Teröristler bir ticari taksiyle havalimanına gelmiş ve bilahare eylemlerini gerçekleştirmişlerdir. İlerleyen zaman içerisinde olayın oluş şekli, bütün yönleriyle açığa çıkacaktır. Bilinmelidir ki havaalanının gidiş geliş istikametinde güvenlik zafiyeti yoktur. Bütün vatandaşlarımızın bu menfur olay karşısında birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ile birbirine kenetlenmesi, terörle mücadeleye verilecek en güzel cevap olacaktır.”